Γαλάτσι: Τραγικό τέλος για τον 19χρονο που αγνοείτο
Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του 19χρονου που αγνοείτο στο Γαλάτσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του 19χρονου που αγνοείτο στο Γαλάτσι. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός σήμερα (31/1) στα Νταμάρια του Γαλατσίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 31/01/2025 για την τραγική κατάληξη της αναζήτησης. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Ο Χ.Α. εξαφανίστηκε στις 28/01/2025 από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 29/01/2025, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Διαβάστε ακόμη
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



