Συγγενής 3χρονου Άγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να παίρναμε το παιδί - Ο πατέρας δεχόταν απειλές»
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Τετάρτης η σορός του μικρού Άγγελου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Τετάρτης η σορός του μικρού Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφο της.
Στο λιμάνι περίμενε η γιαγιά του παιδιού για να παραλάβει τη σορό του ενώ βρέθηκαν και συγγενείς από την πλευρά του πατέρα.
«Δεχόταν απειλές»
«Δεν το είχαμε μαζί μας συνέχεια ήρθαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και ο πατέρας του παιδιού θέλει να είναι μαζί του» ανέφερε αρχικά η συγγενής. Σε ερώτηση αν είχε επαφή με το παιδί είπε; «Είχε επαφή με το παιδί ένα διάστημα αλλά μετά αυτή εξαφανίστηκε. Δεν είχαμε καταλάβει, μακάρι να είχαμε καταλάβει να πάρουμε το παιδί δίπλα μας ξανά».
Στη συνέχεια είπε ότι «θέλει μόνο να μάθει τι ώρα και πού θα γίνει η κηδεία του παιδιού του» ενώ υπογράμμισε ότι «η πλευρά της μητέρας δεν θέλει να παραστεί η πλευρά του βιολογικού πατέρα δεχόταν απειλές από όλους (ο βιολογικός πατέρας)». Μάλιστα, η συγγενής υποστήριξε πως ο βιολογικός πατέρας είχε πάει στην Κρήτη μεταμφιεσμένος για να είναι δίπλα στο παιδί.
Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
«Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



