Γνωστός δικηγόρος επιτέθηκε στην αδερφή του με μαχαίρι μέσα στο Ασκληπίειο Βούλας - Είχε και όπλο
Λογομάχησαν για οικογενειακούς λόγους και της έβγαλε το μαχαίρι απειλώντας πως θα την σκοτώσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε πριν λίγα 24ωρα στο Ασκληπίειο Βούλας, όπου γνωστός δικηγόρος επιτέθηκε στην αδερφή του με μαχαίρι 24 εκατοστών.
Ο 58χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αναστασίας Σταματοπούλου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο την 61χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται εκεί, λογομάχησαν για οικογενειακούς λόγους και της έβγαλε το μαχαίρι απειλώντας πως θα την σκοτώσει.
Είχε και όπλο
Οι γιατροί, φοβούμενοι πως ο δικηγόρος οπλοφορεί, απέκλεισαν όλο τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου και κάλεσαν τις Αρχές.
Με την εμφάνιση των αστυνομικών ο δικηγόρος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση και στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι Γκλοκ, το οποίο είχε σκόπευτρο λέιζερ και «κουμπωμένο» τον γεμιστήρα, ενώ είχε ακόμη έναν γεμιστήρα.
Ρούμπιο από Πνύκα: Η Ελλάδα υπόδειγμα συμμάχου - Οι Έλληνες μάς χάρισαν την ίδια την Ιστορία
«Ήμουν ένα μπαλάκι μεταξύ του Καμπούρη και της παρέας του» - Τι λέει η πρώην εργαζόμενη που «ξεσκέπασε» το κύκλωμα
«Πορτοκαλί Πανώλη»: Γυμνό άγαλμα του Τραμπ τοποθετήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
«Πάμε κόντρα κι όπου βγει»: Η Βίσση, ο Καρβέλας και ο Φοίβος που εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



