Ηράκλειο: Υποψήφια δήμαρχος έπαθε έμφραγμα
Υπάρχει ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κάτι το οποίο θα αποσαφηνιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου και αρχαιολόγος, Λιάνα Σταρίδα καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης όταν η κ. Σταρίδα ένιωσε αδιαθεσία με έντονους πόνους στην καρδιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης «η κ. Σταρίδα έφτασε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το βράδυ. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Μόλις σταθεροποιηθεί υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ».
Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες.
Πηγή: cretapost.gr
«Εδώ αρμόδιος είμαι εγώ»: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με τη διπλή αντι-NAVTEX στην Ανατολική Μεσόγειο
«Δεν του επέτρεπε να δει το παιδί» - Νέες μαρτυρίες για τη 40χρονη με την ατροπίνη στο Περιστέρι
Ένα αρχαίο μνημείο γύρω από τον τάφο του Ιησού - Τι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ
Τα πιο παράξενα τρένα στον κόσμο: Η «μύτη του διαβόλου» και ο συρμός που περνά μέσα από πολυκατοικία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



