Βασίλης Καλογήρου: «Η μητέρα του κυκλοφορούσε με σωματοφύλακα επειδή δεχόταν απειλές»
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του γιου της αντιεισαγγελέα Λάρισας, Βασίλη Καλογήρου, που μετά από 50 μέρες βρέθηκε νεκρός στον Τύρναβο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του γιου της αντιεισαγγελέα Λάρισας, Βασίλη Καλογήρου, που μετά από 50 μέρες βρέθηκε νεκρός στον Τύρναβο. Η μητέρα του Σοφία Αποστολάκη, σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άφησε υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, ενώ και οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει το σενάριο αυτό.
«Υπήρχε το στοιχείο της πίστης αλλά η οικογένεια δεν ενοχλούσε κανέναν. Είναι και άλλοι που είναι 40 ετών, δεν έχουν παντρευτεί και πηγαίνουν μαζί με τους γονείς τους. Είναι ‘μπούρδες’ ότι ο 39χρονος είχε ψυχολογικά θέματα. Δεν ξέρω ποιο είναι το ‘αφεντικό’, στο οποίο αναφερόταν η μητέρα του Βασίλη, αλλά είχα από την αρχή την εικόνα ότι κάποιος τον ‘εξαφάνισε’», δήλωσε στο MEGA, συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.
«Δεχόταν απειλές»
Το ίδιο πρόσωπο αποκάλυψε ότι η εισαγγελέας Λάρισας δεχόταν απειλές κι ότι ακόμα σε οικογενειακές μαζώξεις ερχόταν με σωματοφύλακα. «Είχε σταματήσει να έχει σταθερό τηλέφωνο γιατί δεχόταν απειλές και ερχόταν με σωματοφύλακα. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε, έχει να κάνει με τα Τέμπη, χωρίς να μου το έχει πει η μητέρα του Βασίλη. Ο πατέρας του Βασίλη μου είπε: ‘τώρα είμαι καλά, 50 μέρες μην με ρωτήσεις πώς ήμουν’. Τουλάχιστον τώρα ξέρει πού είναι».
Η απάντηση του διευθυντή της EBU σχετικά με τις κατηγορίες για αλλοίωση στην τηλεψηφοφορία
«Ήταν πολύ βίαιος άνθρωπος»: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Γιούλης Τσαγκαράκη για τον κακοποιητικό πατέρα της
Απαγωγή γιου γνωστού επιχειρηματία: Πήγαν να του κόψουν τα δάχτυλα με κόφτη - Πώς έδρασαν με τη μέθοδο «tiger kidnapping»
Τουρκία: Λιγότερη τρομοκρατία, περισσότερα λεφτά στο ταμείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr