Φωτιά στη Βουλιαγμένη: Η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά, Πασχαλίνα Καλαγιά, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή
Εντοπίστηκε απανθρακωμένη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρή βρέθηκε σε τριώροφη κατοικία στη Βουλιαγμένη, που είχε πάρει φωτιά νωρίτερα, η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά, Πασχαλίνα Καλαγιά.
Με τη βοήθεια των πυροσβεστών απομακρύνθηκαν από το κτίριο δύο ακόμη γυναίκες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 άνδρες με τρία οχήματα.
Το βιογραφικό της Πασχαλίνας Καλάγια
Η Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου γεννήθηκε στον Πειραιά και ήταν παντρεμένη με τον γιατρό Ηλία Καλαγιά, που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια.
Εξελέγη πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά το 1986 και επανεξελέγη σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις. Με τον Ηλία Καλαγιά απέκτησαν δύο κόρες, τη Νότα και τη Μαρία, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ το 2019.
Το 2011 είχε ακρωτηριαστεί στο πόδι της, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσδεσης της θαλαμηγού στην οποία επέβαινε στο λιμάνι του Λαυρίου.
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Ασύλληπτος Αντετοκούνμπο! Οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με τρομερό κάρφωμα και έγραψε μοναδική ιστορία!
Ανησυχία για την υγεία της Pink: Yποδέχθηκε τη νέα χρονιά στο νοσοκομείο έπειτα από χειρουργείο
Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη σύλληψη Μαδούρο - Βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης στο Καράκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



