Θεσσαλονίκη: Με κατάγματα, σπασμένη μύτη και μώλωπες ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο
Οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, προέρχονται από δύο σχολεία, τα οποία συστεγάζονται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με κάταγμα στον ώμο, σπασμένη μύτη, μώλωπες και κάταγμα στον αυχένα, όπως ανέφερε ο πατέρας του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» ο 17χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε προαύλιο σχολείου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Κατά τον πατέρα, υπέστη bullying και κακοποίηση εν ώρα διαλείμματος στο σχολείο.
«Βγήκε στο διάλειμμα μαζί με φίλο του και κάποιος του μίλησε άσχημα, του είπε “είσαι”, δεν έδωσε σημασία και ξαφνικά τον φτύνει και εκεί ξεκίνησε μία συμπλοκή μαζί με άλλους δύο ενάντια του γιου μου», πρόσθεσε, μιλώντας στο Mega.
Οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, προέρχονται από δύο σχολεία, τα οποία συστεγάζονται, και όπως λέει ο διευθυντής του ενός σχολείου, όλα ξεκίνησαν για ένα περίεργο βλέμμα.
Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση συνελήφθησαν οι τρεις μαθητές και ένας εκ των γονέων του καθενός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πώς ο Μογγόλος Τζένκινς Χαν επέστρεψε 700 χρόνια μετά και σκότωσε δεκάδες ανθρώπους
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές - Είχε προηγηθεί καυγάς πριν τις 5 σφαίρες
Ιστορική επιστροφή των Νιου Γιορκ Νικς στην κορυφή του NBA μετά από 53 χρόνια!
Συμφωνία ή νέο διπλωματικό θρίλερ; Σήμερα οι υπογραφές λέει ο Τραμπ - Διαφωνεί η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



