Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν σιδερένια πλέγματα από αερογέφυρα Δενδροποτάμου
Οδηγούνται στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα πράσα πιάστηκαν δύο αλλοδαποί να κλέβουν σιδερένια πλέγματα από την αερογέφυρα της οδού Δενδροποτάμου, που βρίσκεται στην περιοχή της Μενεμένης στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Οδηγούνται στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες
Τους δράστες εντόπισαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στο πλαίσιο των περιπολιών, την ώρα που τοποθετούσαν σε καρότσι τα σιδερένια πλέγματα προκειμένου να τα απομακρύνουν. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του έργου ανακατασκευής της αερογέφυρας.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί των αρμόδιων, κατά περίπτωση, Τμημάτων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.
Τα τρία νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης - «Είμαστε έτοιμοι να τα προχωρήσουμε»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



