«100 ευρουλάκια θα πάρω σήμερα, για μια ώρα μόνο από σένα»: Η προκλητική δήλωση αστυνομικού σε διαδηλωτή μπροστά από τη Βουλή
Σε βίντεο καταγράφηκε η προκλητική δήλωση ενός αστυνομικού σε διαδηλωτή.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το γύρου του διαδικτύου κάνει ένα ακόμα βίντεο από τα όσα έγιναν χτες μπροστά στη Βουλή με διαδηλωτές και αστυνομικούς να συγκρούονται αλλά και τους αστυνομικούς να καταγράφονται να προβαίνουν σε αρκετές αυθαιρεσίες. Σε βίντεο ο δημοσιογράφος της Αυγής, Κώστας Παπαντωνίου, κατέγραψε την προκλητική δήλωση ενός αστυνομικού σε διαδηλωτή.
Με φόντο τη Βουλή, ο διαδηλωτής απευθύνεται στον αστυνομικό των ΜΑΤ ο οποίος του απαντά βρίζοντας και λέγοντάς του κάποια στιγμή: «100 ευρουλάκια θα πάρω σήμερα, για μια ώρα μόνο από σένα. Σε ευχαριστώ».
Ο διάλογος
Διαδηλωτής: Πληρώνεστε υπερωρία;
Αστυνομικός των ΜΑΤ: Τράβα γαμ…Διαδηλωτής: Από εμένα πληρώνεσαι
Αστυνομικός των ΜΑΤ: Το ξέρω, το ξέρω, γι’ αυτό χαίρομαι. 100 ευρουλάκια θα πάρω σήμερα, για μια ώρα μόνο από σένα. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ πολύ.
Δείτε το βίντεο
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




