Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Οι γυναίκες στους δρόμους της Αθήνας κατά των γυναικοκτονιών, του σεξισμού και της ανισότητας
Φέτος οι διαδηλώτριες και οι διαδηλωτές θα συνεχίσουν την κινητοποίησή τους με πορεία προς τα γραφεία της Hellenic Train🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν οργανώσεις και σωματεία από τον χώρο του φεμινισμού και των δικαιωμάτων, τιμώντας την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Ήδη από τις 13:30 στην Σταδίου εμφανίστηκαν τα πρώτα μπλοκ και τα πανό με χαρακτηριστικά συνθήματα για τους αγώνες των γυναικών και μηνύματα κατά του σεξισμού και της έμφυλης βίας, όπως μεταδίδει το Orange Press.
Φέτος οι διαδηλώτριες και οι διαδηλωτές θα συνεχίσουν την κινητοποίησή τους με πορεία προς τα γραφεία της Hellenic Train, δηλώνοντας την παρουσία τους και στον αγώνα για δικαιοσύνη στην υπόθεση των Τεμπών.
Διαβάστε ακόμη
Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



