Ηράκλειο: 27χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε συγχωριανό του για διαφορές σχετικά με τα ζώα τους
Η εκδοχή που εξετάζεται είναι τα ζώα του ενός να μπήκαν στην ιδιοκτησία του άλλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (9/3) σε χωριό του Μονοφατσίου της περιφέρειας Ηρακλείου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν τραυματία.
Το περιστατικό προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, ενώ επί ποδός βρίσκονται μέλη των εμπλεκόμενων οικογενειών.
Σύμφωνα με το Creta Live, ένας 27χρονος Κρητικός φέρεται ως το άτομο που πυροβόλησε συγχωριανό του, με τον τελευταίο να έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του αριστερού ισχίου.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το ένοπλο επεισόδιο φέρεται να «πυροδοτήθηκε» από ασήμαντη αφορμή. Μια εκδοχή που εξετάζεται είναι τα ζώα του ενός να μπήκαν στην ιδιοκτησία του άλλου.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο χωριό, όπου οι δυο άνδρες έχουν τις μάντρες τους και μάλιστα δράστης και θύμα είναι «γείτονες» καθώς τα ποιμνιοστάσιά τους είναι σχεδόν δίπλα-δίπλα.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το όνομά της ήταν Αμάλ Χαλίλ: «Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σκοτωθώ» - Νεκρή δημοσιογράφος στον Λίβανο, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης συνειδητοποιούν ότι ο άστεγος έπεσε στο απορριμματοφόρο
Aνενεργό για 100.000 χρόνια: Τι συμβαίνει και το ηφαίστειο Μεθάνων συσσωρεύει τεράστια ποσότητα μάγματος;
Η Σλοβενία αρνείται να μεταδώσει τη Eurovision 2026 - Αφιέρωμα στην Παλαιστίνη στη θέση της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



