Δίκη Πισπιρίγκου: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω το άσπρο μαύρο» - Η αγόρευση της αντικαταστάτριας του Αλέξη Κούγια
H Αναστασία Μπάκα ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο του συνήγορου της, Αλέξη Κούγιας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H Αναστασία Μπάκα ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τον θάνατο του συνήγορου της, Αλέξη Κούγιας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «OPEN Τώρα», η Αναστασία Μπάκα κατά την αγόρευση της έπλεξε το εγκώμιο του εκλιπόντα. Ωστόσο, επεσήμανε πως ούτε μπορεί ούτε θα επιχειρήσει να τον μιμηθεί. «Δεν έχω έρθει σήμερα να σας πω το άσπρο μαύρο. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που έκανε ο κ. Κούγιας και μακάρι να ήταν εδώ. Θα αγορεύσω με τον δικό μου τρόπο».
Περιέγραψε τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη ως τοξική κι επιχείρησε να αποδομήσει τις καταθέσεις των γιατρών και των ιατροδικαστών.
Διαβάστε ακόμη
Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



