Ενότητες στο άρθρο: 📌 📌 Ξεκίνησαν οι καταθέσεις
Τέμπη: Καταθέτουν οι πέντε συγγενείς θυμάτων για τη μήνυση κατά του Εφέτη Ανακριτή
Την ίδια ώρα που ο Παύλος Ασλανίδης ζητά να κληθούν ως μάρτυρες όλοι οι επιζώντες της τραγωδίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών κλήθηκαν σήμερα (17/3) να καταθέσουν οι πέντε συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Οι καταθέσεις αφορούν τη μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται σε βάρος του ειδικού Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, συνεργού και ηθικού αυτουργού, για τα κατασχεθέντα αρχεία που δεν περιελήφθησαν στη δικογραφία και στην παραγγελία του -τον Απρίλιο του 2023- προς το Νοσοκομείο Λάρισας, να καταστραφεί το βιολογικό υλικό των θυμάτων.
Ξεκίνησαν οι καταθέσεις
Αυτή την ώρα καταθέτει η Μαρία Καρυστιανού και ακολουθούν οι υπόλοιποι. Παράλληλα, ο Παύλος Ασλανίδης, διά του δικηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη, απέστειλε αίτηση στον Εφέτη, με την οποία ζητά να κληθούν ως μάρτυρες όλοι οι επιζώντες της τραγωδίας.
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



