Ρέθυμνο: Ανήλικα κορίτσια ξυλοκόπησαν συνομήλική τους - Συνελήφθη και το θύμα επειδή τις κατέγραψε με το κινητό
Τόσο το θύμα όσο οι πέντε ανήλικες κατέγραφαν την επίθεση με τα κινητά τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη έξι ανήλικων κοριτσιών, προχώρησαν αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, Κρήτης. Οι έξι ανήλικες συνελήφθησαν χθες Σάββατο 22-3-2025 για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων, απειλής, εξύβρισης, παραβίασης οικιακής ειρήνης και παραβίασης απόρρητου προφορικής συνομιλίας.
Συνελήφθη και η παθούσα
Όπως προέκυψε, κατά τις μεσημεριανές ώρες χθες και ενώ μια ανήλικη μετέβαινε στην οικία της, πέντε επίσης ανήλικα κορίτσια προέβησαν σε λεκτική και σωματική επίθεση σε βάρος της. Επιπλέον, όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, γινόταν καταγραφή του συμβάντος με ηλεκτρονικά μέσα, τόσο από την πλευρά των πέντε κοριτσιών που επιτέθηκαν, όσο και από την ανήλικη παθούσα.
Όλα τα ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των μητέρων τους. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε 5 ακόμα κηδεμόνες. Η προανάκριση διενεργείται από τη Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




