«Ήρθε μεθυσμένος και συνέχισε να πίνει» - Νέα μαρτυρία για τον 60χρονο που προκάλεσε το δυστύχημα στον Λαγκαδά
Προσπάθησαν να τον πείσουν να μην οδηγήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 50χρονης από τον Λαγκαδά, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, που προκάλεσε οδηγός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε δίπλωμα.Με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου ο σύζυγος της ανακοίνωσε 9χρονο γιο τους τον θάνατο της μητέρας τους.
Προσπάθησαν να τον πείσουν να μην οδηγήσει
Ο 60χρονος, που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΑΧΕΠΑ, περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα ήταν στο καφενείο της περιοχής και έπινε αλκοόλ. «Ήρθε μεθυσμένος και συνέχισε να πίνει», τόνισε ο ιδιοκτήτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Θαμώνες προσπάθησαν να τον πείσουν να μην οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν τους άκουσε.
Να σημειωθεί πως δεν ήταν πρώτη φορά που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα, στο παρελθόν του είχαν πάρει και τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να τον εμποδίσουν να οδηγήσει μεθυσμένος.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




