25η Μαρτίου: Η τελευταία παρέλαση στους Αρκιούς – Κλείνει το σχολείο
Μαθητές από τη Λάρισα και τη Βούλα ταξίδεψαν στους Αρκιούς για να κάνουν παρέλαση με τον μοναδικό μαθητή του νησιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε μία συγκινητική κίνηση μαθητές από το 1ο δημοτικό σχολείο Βούλας και από το 13ο δημοτικό σχολείο Λάρισας ταξίδεψαν στους Αρκιούς για να παρελάσουν μαζί με τον Άγγελο, τον μοναδικό μαθητή του νησιού.
«Θέλουμε να διδάξουμε την αλληλεγγύη στους μαθητές του σχολείου μας και διαλέξαμε αυτήν τη σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό να πραγματοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια», δήλωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο Χρίστος Τσιάμαλος, διευθυντής του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. «Θέλουμε επίσης να τιμήσουμε και τη δασκάλα του νησιού που υπηρετεί κάτω από δυσχερείς συνθήκες στο νησί», πρόσθεσε.
Κλείνει το σχολείο
Να σημειωθεί πως πρόκειται για την τελευταία παρέλαση που πραγματοποιείται στο μικροσκοπικό νησί των Αρκιών, καθώς το σχολείο θα κλείσει στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



