Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός με το όπλο του οποίου αυτοκτόνησε ο 23χρονος
Εναντίον του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της Ασφάλειας στην Πάτρα, προκειμένου να διευκρινιστεί το πώς ο 28χρονος άρπαξε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα το όπλο αστυνομικού που τον συνόδευε στο τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει το πρωί της Τρίτης στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη ο αστυνομικός που συνόδευε τον 28χρονο και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ο 28χρονος στην Πάτρα είχε αυτοτραυματιστεί και, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικού, άρπαξε το όπλο του ένστολου -τη στιγμή που οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες- και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο πατέρας του αυτόχειρα φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



