Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ - Αναστάτωση στο κέντρο της πόλης
Άμεσα έφτασαν στο σημείο εφτά πυροσβέστες με τρία οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τυχόν τραυματίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 11:20 π.μ. της Πέμπτης 27 Μαρτίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της αγοράς, τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, εξαιτίας έκρηξης που σημώθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ, που βρίσκεται σε υπόγειο οικοδομής.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο εφτά πυροσβέστες με τρία οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τυχόν τραυματίες.
Οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει φλόγα, παρά μόνο καπνοί που έβγαιναν από το σταθμό, ενώ από την έκρηξη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη, εξαιτίας της οποίας δεν έχουν ρεύμα γειτονικές κατοικίες και επιχειρήσεις.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



