Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο στην Ομόνοια
Κρίσιμης σημασίας η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 57χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Κρίσιμης σημασίας η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 57χρονου άστεγου που έχασε τη ζωή του μέσα σε εστιατόριο στην Ομόνοια και μετά μεταφέρθηκε σε ένα πεζοδρόμιο από εργαζόμενους.
Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαπίστωσε, πως ο 57χρονος έπαθε έμφραγμα και έχασε τις αισθήσεις του. Στον αυχένα έχει εντοπίσει ένα κάταγμα, το οποίο μαζί με το τραύμα που είχε στο κεφάλι, συνάδει με πέσιμο από σκάλες, ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μάρνης και Καποδιστρίου. Περίπου στις 15:00 της Τετάρτης (26/3), η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε για την παρουσία ενός τραυματισμένου ατόμου στο πεζοδρόμιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, ηλικίας περίπου 57 ετών, αιμορραγούσε στο κεφάλι και δεν είχε αισθήσεις. Λίγο αργότερα, διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Το θύμα φέρεται να είχε εισέλθει στο εστιατόριο και να είχε κατευθυνθεί στο υπόγειο προκειμένου να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Οι υπάλληλοι του καταστήματος ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι πιθανώς γλίστρησε στις σκάλες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό που παραδόθηκε στις Αρχές, οι υπεύθυνοι του καταστήματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές αλλά μετέφεραν το αναίσθητο θύμα εκτός του εστιατορίου, τοποθετώντας το στο πεζοδρόμιο. Επιπλέον, φαίνεται πως καθάρισαν τον χώρο με χλωρίνη και νερό πριν την άφιξη των αστυνομικών, ενώ το σημείο όπου συνέβη η πτώση δεν καλυπτόταν από κάμερες ασφαλείας.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




