Κορινθία: Πέθανε ξαφνικά 19χρονη φοιτήτρια - Όσα ερευνά η ΕΛΑΣ
Φοιτούσε και διέμενε στα Ιωάννινα, ενώ είχε μεταβεί στο Σοφικό για κατασκήνωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανείπωτη θλίψη στα Ιωάννινα, καθώς έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με το epiruspost.com, 19χρονη φοιτήτρια, που είχε ταξιδέψει με άλλα άτομα στο Σοφικό Κορινθίας, όπου έμεινε σε κατασκήνωση της περιοχής.
Το Σάββατο έως τις 12:00 το μεσημέρι δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και όταν οι φίλοι της την έψαξαν, τη βρήκαν στον χώρο που έμενε, χωρίς τις αισθήσεις της. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τη 19χρονη στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η Αστυνομία ερεύνησε τον χώρο, χωρίς να προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ γονείς, συγγενείς και φίλοι περιμένουν τα αποτελέσματα από την νεκροψία - νεκροτομή, για να πάρουν απαντήσεις για την τραγωδία.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




