Κορινθία: Πέθανε ξαφνικά 19χρονη φοιτήτρια - Όσα ερευνά η ΕΛΑΣ
Φοιτούσε και διέμενε στα Ιωάννινα, ενώ είχε μεταβεί στο Σοφικό για κατασκήνωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανείπωτη θλίψη στα Ιωάννινα, καθώς έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με το epiruspost.com, 19χρονη φοιτήτρια, που είχε ταξιδέψει με άλλα άτομα στο Σοφικό Κορινθίας, όπου έμεινε σε κατασκήνωση της περιοχής.
Το Σάββατο έως τις 12:00 το μεσημέρι δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και όταν οι φίλοι της την έψαξαν, τη βρήκαν στον χώρο που έμενε, χωρίς τις αισθήσεις της. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τη 19χρονη στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η Αστυνομία ερεύνησε τον χώρο, χωρίς να προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ γονείς, συγγενείς και φίλοι περιμένουν τα αποτελέσματα από την νεκροψία - νεκροτομή, για να πάρουν απαντήσεις για την τραγωδία.
Διαβάστε ακόμη
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




