Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Το παιδί μου ζει»
Η 8χρονη Αλεξία από τη Θήβα συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από το νοσοκομείο Παίδων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πίστη ότι η 8χρονη Αλεξία θα βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για τη ζωή της τρέφει η μητέρα της. Η 8χρονη νοσηλεύεται για 5η ημέρα στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων μετά τον τραυματισμό της στο κεφάλι από «αδέσποτη σφαίρα».
Η 8χρονη Αλεξία από τη Θήβα συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από το νοσοκομείο Παίδων. Την ίδια ώρα ο 54χρονος που πυροβόλησε στον αέρα ανήμερα το Πάσχα και η σφαίρα από το όπλο του τραυμάτισε σοβαρά τη μικρή στο κεφάλι δηλώνει «ανθρώπινο ράκος», παρά το γεγονός ότι είχε κρύψει το όπλο και δεν πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί.
Η μητέρα της 8χρονης, μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι πιστεύει πως η Αλεξία θα τα καταφέρει. «Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας».
Σε βάρος του 54χρονου, πάντως, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη.
Διπλωματικό θρίλερ: Συμφωνία-εξπρές δείχνει ο Τραμπ - Γιατί «φρενάρουν» την αισιοδοξία οι Ιρανοί
Από τη Δραπετσώνα η επικοινωνιακή «αντεπίθεση» Ανδρουλάκη
Δραματικές εικόνες στην Κρήτη: Μετανάστες ρίχνουν νερό στην άσφαλτο για να μην καούν τα γυμνά τους πόδια
Στο μεταξύ, PC έσωσε ζευγάρι από σφαίρα που διαπέρασε τον τοίχο ενώ κοιμόταν - Τους πυροβόλησε σκύλος...
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




