Τρεις συλλήψεις στην Κρήτη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών
Πρόκειται για έναν άνδρα 37 ετών και δύο γυνάικες 34 και 39 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρία άτομα συνελήφθησαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Πρόκειται για έναν άνδρα 37 ετών και δύο γυνάικες 34 και 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την αντιμετώπιση της παράνομης πώλησης - εμπορίας και κατ' επέκταση χρήσης βεγγαλικών και κροτίδων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα, Τρίτη 15 Απριλίου, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων πραγματοποιήθηκε έρευνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, σε επιχείρηση της 39χρονης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.460 κροτίδες και 820 παιδικά αθύρματα, ενώ λίγο νωρίτερα, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 37χρονος με την 34χρονη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 205 κροτίδες.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος και την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, αντίστοιχα, με την Ελληνική Αστυνομία να συνιστά στους πολίτες, ιδίως στους γονείς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



