Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία: Ποινική δίωξη στον οδηγό της νταλίκας που έπεσε στα οχήματα
Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον οδηγό νταλίκας που έπεσε πάνω σε δύο οχήματα στα διόδια του Πολύγυρου στην Εγνατία Οδό.
Ο 38χρονος Ουκρανός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα την πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για πρόκληση κατά συρροή σωματικών βλαβών.Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Το χρονικό της τραγωδίας
Αυτοκίνητο επιχείρησε να περάσει από τη λωρίδα e-way, ωστόσο η μπάρα δεν ανέβηκε, επειδή το φωτοκύτταρο δεν διάβασε το e-pass. Ο οδηγός φέρεται να έκανε όπισθεν, προσκρούοντας σε όχημα που ερχόταν από πίσω. Δευτερόλεπτα αργότερα ο 38χρονος Ουκρανός με την νταλίκα έπεσε πάνω στα δύο αυτοκίνητα και στο κουβούκλιο των διοδίων. Το δεύτερο αμάξι πήρε φωτιά με τους δύο επιβάτες να απανθρακώνονται.Οι νεκροί είναι Έλληνες που ζούσαν στην Ελβετία. Τραυματίστηκαν, επίσης, 4 άτομα, ενώ δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος με τα ακινητοποιημένα οχήματα να κάνουν μία ουρά 22 χλμ.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




