Συναγερμός στη Μαλεσίνα: 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα
Στο Νοσοκομείο Παίδων τραυματισμένος από κροτίδα νοσηλεύεται 14χρονος από τη Μαλεσίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Νοσοκομείο Παίδων τραυματισμένος από κροτίδα νοσηλεύεται 14χρονος από τη Μαλεσίνα.
Ο 14χρονος με την παρέα του έριξαν κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης στο προαύλιο του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης.Η κροτίδα που έριξε ο 14χρονος δεν έσκασε αμέσως κι έτσι έσκυψε να την πιάσει, με την κροτίδα τελικά να σκάει στο χέρι του.
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από κει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αποφασίστηκε να διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, γιατί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν την κατάλληλη περίθαλψη.
Διαβάστε ακόμη
Όλες οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Πολύ αργά για ειρηνευτικές συνομιλίες» λέει ο Τραμπ στο Ιράν - «Η Βρετανία στέλνει πολεμικό πλοίο στην Κύπρο»
Θες τραπεζικό λογαριασμό; Πλήρωσε: Έως και 341 εκατ. ευρώ πάνω τα έσοδα των τραπεζών
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οι δύο απαντήσεις που έγιναν viral
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη στα 700 μέτρα από το διαμέρισμά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



