Λάρισα: Άδειασαν το παγκάρι της εκκλησίας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα
Δεν σεβάστηκαν ούτε τις Άγιες Ημέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άγνωστοι διέρρηξαν τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Σαραντάπορο Ελασσόνας τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα, αδειάζοντας το παγκάρι της εκκλησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό του ναού παραβιάζοντας την κλειδαριά της πλαϊνής πόρτας και στη συνέχεια αφού κατέστρεψαν με λοστό την κεντρική είσοδο, κατάφεραν να φτάσουν στο γραφείο όπου βρίσκονταν οι εισπράξεις από τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ποσό υπολογίζεται στις 3.500 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εκκλησία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στην πλατεία του χωριού, όπου ειδικά την περίοδο αυτή κυκλοφορεί πολύς κόσμος μέχρι αργά τη νύχτα. Ωστόσο οι επιτήδειο δεν έγιναν αντιληπτοί από κανέναν.
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Ασύλληπτος Αντετοκούνμπο! Οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με τρομερό κάρφωμα και έγραψε μοναδική ιστορία!
Ανησυχία για την υγεία της Pink: Yποδέχθηκε τη νέα χρονιά στο νοσοκομείο έπειτα από χειρουργείο
Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη σύλληψη Μαδούρο - Βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης στο Καράκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



