Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 31χρονου που πυροβολούσε στον αέρα ανήμερα του Πάσχα
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, σ’ έναν 31χρονο ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, ανήμερα του Πάσχα.Τα σκάγια κατέληξαν στην αυλή της γειτόνισσας που είχε συγκεντρώσει κόσμο εν όψει της γιορτής.
Το περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή της Βόλβης. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό τού πρότερου σύννομου βίου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συγκεκριμένος άνδρας πήρε το όπλο του παππού του, πυροβολώντας στον αέρα. Κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για έθιμο, επισημαίνοντας ότι το όπλο αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο.
Διαβάστε ακόμη
Η Ελλάδα υποδέχτηκε τον «Κίμωνα»: «Χρέος να παραδώσω μια χώρα πιο ασφαλή» - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη και οι εντυπωσιακές εικόνες
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο σπουδαίος λυράρης Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης)
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



