Ναύπακτος: Του έκοψε το αυτί για τα ποσοστά - Αιματηρός καυγάς μεταξύ δύο DJs
Oι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 50 ετών, είχαν ραντεβού στο σπίτι του ενός, για να συζητήσουν μια καλοκαιρινή συνεργασία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές… φρίκης εκτυλίχθηκαν στη Ναύπακτο, όταν μια φιλική -κατά τα φαινόμενα- συνάντηση δύο DJs λίγο έλειψε να μετατραπεί σε… τραγωδία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, οι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 50 ετών, είχαν ραντεβού στο σπίτι του ενός, για να συζητήσουν μια καλοκαιρινή συνεργασία. Όμως, όπως φαίνεται, τα σχέδια χάλασαν, όταν έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση για τα ποσοστά.
Ο καυγάς μεταφέρθηκε στον δρόμο, έξω από το σπίτι. Εκεί ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι ανέβηκε στο διαμέρισμα και πήρε ένα μαχαίρι. Όταν επέστρεψε, επιτέθηκε στον άλλο DJ με πρωτοφανή αγριότητα. Του κατάφερε χτύπημα στο αυτί, το οποίο -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αποκόπηκε.

Το θύμα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να συγκολλήσουν το αυτί. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



