Πάτρα: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 3χρονος από την Κεφαλονιά που νοσηλευόταν με εγκαύματα
Τα ευχάριστα νέα έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θετικές εξελίξεις για τον 3χρονο Άγγελο από την Κεφαλονιά, ο οποίος νοσηλεύεται στην Πάτρα με εγκαύματα ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στο Αργοστόλι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του τρίχρονου αγοριού, τα πράγματα εξελίχθηκαν με θετικό τρόπο και αποσωληνώθηκε.
Τα ευχάριστα νέα έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου όπου ο μικρός Άγγελος είχε διακομιστεί από την Κεφαλονιά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του από τη φωτιά.
Όπως αναφέρει το apohxos.gr, σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αποσύνδεσης του τρίχρονου αγοριού από τη μηχανική υποστήριξη, καθώς έχει βελτιωθεί η υγεία του.
Ο Άγγελος, θα παραμείνει, όμως, για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πριν επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του στην Κεφαλονιά.
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



