Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής πολεμικών τεχνών για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικη μαθήτρια
Ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες - Η κοπέλα είπε ότι διατηρούσαν δεσμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη φυλακή οδηγήθηκε 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι ενήργησε γενετήσιες πράξεις με 14χρονη μαθήτρια του.
Ο κατηγορούμενος προπονητής κλήθηκε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας την κακουργηματική πράξη της κατάχρησης ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται το περασμένο καλοκαίρι από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, ύστερα από ανώνυμες καταγγελίες που έφτασαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η κοπέλα είπε ότι διατηρούσε δεσμό με τον προπονητή
Η ανήλικη εξετάστηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, από την αστυνομία, στο πλαίσιο της προανάκρισης, όπου φέρεται να ομολόγησε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον προπονητή της, ενώ ανέφερε ότι όσα συνέβησαν έγιναν με τη συναίνεσή της. Τα ίδια επιβεβαίωσε και ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίστηκε τη δικογραφία και την κάλεσε σε κατάθεση.
Απολογούμενος στην ανακρίτρια, ο 32χρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβη το παραμικρό με την ανήλικη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι όσα κατέθεσε στις αρχές η 14χρονη ήταν αποκύημα της φαντασίας της.
Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




