Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση δέχτηκε 15χρονος - Ερωτική αντιζηλία πιθανότατα η αιτία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άγρια επίθεση, με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και το σώμα, δέχτηκε 15χρονος από πέντε άτομα, στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης.
Δράστες είναι ένας 20χρονος και τέσσερις 15χρονοι, ενώ η επίθεση φέρεται να έγινε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα, σε εγκαταλελειμμένη κατοικία της περιοχής, όπου οι δράστες βρήκαν καταφύγιο.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και απειλή, ενώ συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες των τεσσάρων 15χρονων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Διαβάστε ακόμη
Από τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
«Θα γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη αν βγουν τα ονόματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα φοροδιαφυγής
Η τραγική ιστορία βρέφους: Είχε πυρετό, το άφησαν σπίτι με αντιπυρετικό και την επόμενη μέρα χαροπάλευε
Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: Άρπαξε iPhone από Apple Store αλλά τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να βγει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



