Φρίκη στη Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 42χρονος για ασέλγεια ανηλίκου σε δημόσιο χώρο
Τον εντόπισε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ακόμη περιστατικό προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου έρχεται στο φως, με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομικές πηγές , φέρεται να είχε πάρει αγκαλιά ένα ανήλικο παιδί και να το φιλούσε σε δημόσιο χώρο. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα στην περιοχή των Πατησίων.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιωνίας, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου, σε πλατεία της Νέας Ιωνίας. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε τον 42χρονο να προβαίνει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια ευπρέπεια του παιδιού και ενημέρωσε άμεσα το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., που προχώρησαν στη σύλληψή του και τον μετέφεραν στην αρμόδια υπηρεσία. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε πως ο κατηγορούμενος είχε επαναλάβει παρόμοια συμπεριφορά και στο παρελθόν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Χάος στη Μέση Ανατολή μετά και τις ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις - Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ιράκ έκλεισαν τους εναέριους χώρους
Ιβάν Σαββίδης: «Ό,τι λέω το τηρώ» - Όλα στο φως από τον ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα
Απελπιστική η κατάσταση στη Χίο: «Άνεμοι 8 μποφόρ και φλόγες 30 μέτρα» - Μάχη να κοπεί το μέτωπο πριν τα Μαστιχοχώρια
Συγκλονιστικές εικόνες από τη Λέσβο, 10 χρόνια μετά την ανθρωπιστική κρίση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr