Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικη η κοπέλα που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη σε πεζοδρόμιο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Η 14χρονη φέρει κακώσεις σε όλο της το σώμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεκατεσσάρων ετών φαίνεται πως είναι τελικά η νεαρή κοπέλα που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη τα ξημερώματα σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου της Θεσσαλονίκης.
Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πτώση νεαρής γυναίκας, ηλικίας περίπου 25 ετών, ωστόσο κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ανήλικο κορίτσι.
Η 14χρονη φέρει κακώσεις σε όλο της το σώμα από την πτώση από ύψος επί της οδού Βασ. Γεωργίου, ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, την ώρα που η αστυνομία ερευνά τα αίτια της πτώσης, αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία ταυτότητας του κοριτσιού.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και ο «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




