Θεσσαλονίκη: Έμβρυο 4 μηνών το νεκρό «νεογνό» σε κάδο απορριμμάτων
Τι εξετάζουν οι Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πίσω από καντίνα σε ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο εντοπίστηκε νεκρό το έμβρυο με τον πλακούντα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν 4 μηνών.
Το έμβρυο εντόπισε η ιδιοκτήτρια της καντίνας το πρωί της Παρασκευής (16/5), με το θέαμα να είναι σοκαριστικό, αφού το υπό διαμόρφωση βρέφος ήταν μόλις 13 εκατοστών. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί το φύλο του εμβρύου, με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσουν το τι έχει συμβεί.
«Το πρωί που ήρθαμε να ανοίξουμε το μαγαζί εντοπίσαμε ένα νεκρό έμβρυο. Ήταν πολύ μικρό, 12-13 εκατοστά, φαινόταν ότι είναι από αποβολή. Η αρχική αίσθηση ήταν ότι πρόκειται για γατάκι αλλά μόλις είδαμε από κοντά τα χεράκια και τα ποδαράκια καταλάβαμε ότι ήταν έμβρυο. Αμέσως καλέσαμε της Αρχές, ήρθαν εδώ και έκαναν τα απαραίτητα. Η γυναίκα προφανώς βρήκε ησυχία γιατί είναι απομονωμένο το μέρος και απέβαλε. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε, περνάει πολύ κόσμος από δω καθημερινά, είναι κομβικό το σημείο», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της καντίνας σύμφωνα με το thestival.gr.
Φλέγεται το Ιράν: «Αν σας χτυπήσει σφαίρα, μην παραπονιέστε» - Κλιμακώνεται η αιματηρή καταστολή
Μινεάπολη: Συγκρούσεις και συλλήψεις σε διαδηλώσεις κατά της ICE - «Μην τσιμπάτε το δόλωμα του Τραμπ»
Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και αναποδογύρισε ΙΧ - Η οδηγός ήταν μέσα
Σοκ στην Τουρκία: Ο «Φτερωτός Θεός» συνελήφθη για ναρκωτικά - Ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



