Θεσσαλονίκη: Έμβρυο 4 μηνών το νεκρό «νεογνό» σε κάδο απορριμμάτων
Τι εξετάζουν οι Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πίσω από καντίνα σε ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο εντοπίστηκε νεκρό το έμβρυο με τον πλακούντα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν 4 μηνών.
Το έμβρυο εντόπισε η ιδιοκτήτρια της καντίνας το πρωί της Παρασκευής (16/5), με το θέαμα να είναι σοκαριστικό, αφού το υπό διαμόρφωση βρέφος ήταν μόλις 13 εκατοστών. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί το φύλο του εμβρύου, με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσουν το τι έχει συμβεί.
«Το πρωί που ήρθαμε να ανοίξουμε το μαγαζί εντοπίσαμε ένα νεκρό έμβρυο. Ήταν πολύ μικρό, 12-13 εκατοστά, φαινόταν ότι είναι από αποβολή. Η αρχική αίσθηση ήταν ότι πρόκειται για γατάκι αλλά μόλις είδαμε από κοντά τα χεράκια και τα ποδαράκια καταλάβαμε ότι ήταν έμβρυο. Αμέσως καλέσαμε της Αρχές, ήρθαν εδώ και έκαναν τα απαραίτητα. Η γυναίκα προφανώς βρήκε ησυχία γιατί είναι απομονωμένο το μέρος και απέβαλε. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε, περνάει πολύ κόσμος από δω καθημερινά, είναι κομβικό το σημείο», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της καντίνας σύμφωνα με το thestival.gr.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



