Θεσσαλονίκη: 53χρονη γυναίκα φιλοξενούσε 153 ζώα σε ακατάλληλες συνθήκες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία 53χρονη γυναίκα φέρεται να φιλοξενούσε κάτω από ακατάλληλες συνθήκες, στη μονοκατοικία της, 153 ζώα, εκ των οποίων τα 116 είναι σκυλιά και τα 37 είναι γάτες, στη Θεσσαλονίκη.
Το παραπάνω διαπίστωσε μικτό κλιμάκιο υπαλλήλων των αρμόδιων διευθύνσεων Υγείας και Κτηνιατρικής της περιοχής.
Κατόπιν επιτόπιας αυτοψίας διαπιστώθηκε ότι τα ζώα διαβιούσαν σε χώρους ακάθαρτους και ρυπαρούς, με την 53χρονη να κατηγορείται ότι δεν εξασφάλισε άνετο, υγιεινό και κατάλληλο κατάλυμα για τη διαβίωσή τους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τον έλεγχο διενήργησαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Τμήματος Υγείας Ζώων Κτηνιατρικής Αντίληψης Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Σοκ στον Χολαργό: Άγρια επίθεση σε 14χρονο με επτά μαχαιριές - Είχε κλείσει ραντεβού με 20χρονη κοπέλα
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



