Πτολεμαΐδα: 38χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε 58χρονο στο μάτι
Οι δύο συλληφθέντες πήγαν στο σπίτι του 58χρονου, όπου ξεκίνησε διαπληκτισμός λόγω προσωπικών διαφορών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο μάτι τραυματίστηκε 58χρονος κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με 38χρονο, ο οποίος τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πτολεμαϊδα, ενώ ο 38χρονος και ένας 29χρονος συνελήφθησαν. Οι δύο συλληφθέντες πήγαν στο σπίτι του 58χρονου, όπου ξεκίνησε διαπληκτισμός λόγω προσωπικών διαφορών.
Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.
Ο 58χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο, ένα πλαστικό δοχείο με μεταλλικά σφαιρίδια, εννέα αμπούλες αερίου, ένα μεταλλικό κουτί με 24 μεταλλικά σφαιρίδια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Πόλεμος στο Ιράν: Όλα δείχνουν ότι ο Χαμενεί είναι νεκρός - Πώς φτάσαμε στη σύρραξη και ποια η επόμενη ημέρα
Συναγερμός στη βάση της Σούδας: «Σφραγίζεται» υπό τον φόβο επίθεσης του Ιράν - Τι λέει η κυβέρνηση
Εξωγήινος Εμμανουήλ Καραλής: Αδιανόητο άλμα στα 6,17 μ. - Έγραψε ιστορία ξανά
Σπάνια πορσελάνη από την κινεζική δυναστεία Γιουάν ανακαλύφθηκε σε ναυάγιο στη Σιγκαπούρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



