Προσωπικός αριθμός: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για δήλωση – Τι είπε ο Παπαστεργίου
Τι θα γίνει με τον ΑΜΚΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025 κάνει πρεμιέρα ο προσωπικός αριθμός, καθώς τότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τη δήλωση, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.
Προσωπικός αριθμός: Τι θα γίνει με τον ΑΜΚΑ
Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Παπαστεργίου, σημείωσε ότι «πρέπει να τακτοποιηθούν τα μητρώα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπήρχαν διπλά ΑΜΚΑ. Το ΑΜΚΑ δεν σβήνει ποτέ, απλά απενεργοποιείται».
Ο νέος αριθμός θα αποκτάται ηλεκτρονικά από το myInfo στο gov.gr, χρησιμοποιώντας κωδικούς taxisnet.
Αναφερόμενος στο Kids Wallet, ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε πως πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ενημέρωση της ηλικίας των ανήλικων χρηστών στις πλατφόρμες, ενώ αναφορικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είπε ότι πλέον θα δοθεί «μια ριζική λύση» στο θέμα, με δεδομένου ότι οι αρμοδιότητες και το σύστημα ενισχύσεων και πληρωμών θα περάσουν σύντομα στην ΑΑΔΕ.
Κρούει τον κώδωνα η NASA: 15.000 αστεροειδείς, ικανοί να καταστρέψουν ολόκληρη πόλη, απειλούν τη Γη
Τέμπη: Ηχηρό μήνυμα Παύλου Ασλανίδη - «Η αλήθεια δε θα θαφτεί για δεύτερη φορά»
Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο: Έρχονται «επαναστατικές» αλλαγές σε κανονισμούς - Αυξάνεται ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού
Υπόθεση Έπσταϊν: Μετά τον Άντριου συνελήφθη στο Λονδίνο και ο πρώην πρέσβης της Βρετανίας στις ΗΠΑ, Πίτερ Μάντελσον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



