Βασίλης Καλογήρου: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 39χρονου – Κλείνει ο φάκελος της υπόθεσης
Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Καλογήρου, είχε εξαφανισθεί από τη Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου κι είχε βρεθεί 50 ημέρες αργότερα νεκρός στον Τύρναβο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε «ισχαιμία του μυοκαρδίου», που αποδίδεται στην πολύωρη εξάντληση και την υποθερμία, οφείλεται ο θάνατος του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, όπως προκύπτει από το τελικό συμπέρασμα των ιατροδικαστών και του ξένου εργαστηρίου που εξέτασε τα όργανα του άτυχου νεαρού.
Τι έδειξαν οι ιστολογικές
Ακόμη, διαπιστώθηκε κι από τον νεότερο κύκλο ιστολογικών εξετάσεων ότι όλα τα τραύματα που έφερε η σορός του 39χρονου είναι μεταθανάτια.
Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Καλογήρου, είχε εξαφανισθεί από τη Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου κι είχε βρεθεί 50 ημέρες αργότερα νεκρός στον Τύρναβο, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.
Τα δεδομένα πλέον αυτά προσδιορίζουν σε παθολογικά τα αίτια του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, απορρίπτοντας τις εκδοχές και τα σενάρια για δολοφονική – εκδικητική ενέργεια, για εμπλοκή ατόμων με ποινική δραστηριότητα, καταγραφή της μεταφοράς της σορού του 39χρονου.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




