Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο ληστή
Ο ανήλικος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του 16χρονου, ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει τρεις ληστείες μέσα σε μόλις 30 λεπτά, πριν τελικά εντοπιστεί και συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το GRTimes.gr, ο 16χρονος κατηγορείται για ληστεία κατά συρροή από κοινού και κατά μόνας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ανήλικος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή.
Το βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το GRTimes, δείχνει τον ανήλικο να εισβάλει σε κατάστημα ψιλικών και εστίασης κοντά στη στάση «Μαρτίου» του μετρό Θεσσαλονίκης. Μπήκε με συνεργό του και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και απέσπασε περίπου 300 ευρώ. Διέπραξε τη ληστεία μέσα σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα.
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
H ΜΙΤ εμπλέκει «αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα» στη συντριβή του λιβυκού αεροσκάφους - Ήταν κρατούμενη για μέρες
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



