Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που κλώτσησε και πάτησε με ΙΧ ένα γατάκι
Στο σπίτι του βρέθηκε ναρκωτική ουσία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 34χρονος που κατηγορείται ότι κλώτσησε και πάτησε με το αυτοκίνητό του μία μικρή γάτα στην Καλαμαριά, με αποτέλεσμα το ζώο να χάσει τη ζωή του.
Η αποτρόπαια πράξη του καταγράφηκε από περίοικο και το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας. Στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Α.Τ. Καλαμαριάς, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη και συνελήφθη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν ναρκωτική ουσία (μικτού βάρους 76,33 γραμμαρίων), μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικών, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ και μία πλαστικοποιημένη κάρτα για τον επιμερισμό των ναρκωτικών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, αφορά τόσο την πράξη που συνδέεται με την θανάτωση ζώου συντροφιάς, για την οποία θα του επιβληθούν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, όσα και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη περί του Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές» και η σύγκρουση της Καρυστιανού με τον Ασλανίδη
Διαγωνισμοί κι ...αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




