Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Διακόπηκε για τις 30 Ιουνίου η δίκη
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις 30 Ιουνίου διακόπηκε η δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, μπροστά στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.
Από την πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας δηλώθηκε παράσταση από τους γονείς της και τα τρία αδέλφια της Κυριακής Γρίβα για την ψυχική οδύνη που προκλήθηκε από τη δολοφονία της 28χρονης.
Έπειτα, έγινε η κλήρωση των ενόρκων, ενώ η υποστήριξη της κατηγορίας προχώρησε σε σειρά δικονομικών αιτημάτων, μεταξύ των οποίων η δυνατότητα μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης της διαδικασίας στο σύνολό της, καθώς και να επιτραπεί η βιντεοσκόπηση και αναμετάδοση της διαδικασίας λόγω δημοσίου συμφέροντος.
Την απόρριψη των αιτημάτων ζήτησε η υπεράσπιση, με τον Σπύρο Δημητρίου να δηλώνει: «Πεποίθηση της υπεράσπισης είναι λόγω της επικινδυνότητας του να μην δει πάλι το φως του ήλιου. Το πού θα κρατηθεί είναι κάτι που θα το αναπτύξω στους αυτοτελείς ισχυρισμούς μου».
Σε άλλο σημείο τόνισε ότι εξ αρχής η υπεράσπιση παραιτείται από τη χορήγηση ελαφρυντικών.
Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
«Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




