Κίνηση στους δρόμους: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Ακινητοποιημένο φορτηγό στην Αθηνών-Λαμίας
Με υπομονή θα πρέπει να είναι οπλισμένοι οι οδηγοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με υπομονή θα πρέπει να είναι οπλισμένοι οι οδηγοί, καθώς η κίνηση στους δρόμους της Αττική είναι αυξημένη, λόγω της εξόδου των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Ταλαιπωρία βιώνουν αρκετοί οδηγοί στην Αθηνών – Λαμίας, όπου για άγνωστο λόγο ακινητοποιήθηκε ένα φορτηγό στη μέση του δρόμου. Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις αγγίζουν τα 30 λεπτά.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα Άνω των 30΄από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (συμβάν επί της Αθηνών-Λαμίας).
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) June 6, 2025
Καθυστερήσεις Άνω των 30΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. https://t.co/25noliSwY0
Τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο
Για τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
Συγκεκριμένα για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύει την Παρασκευή (6/6) από τις 16:00 έως τις 22:00 και το Σάββατο (7/6) από τις 08:00 έως τις 13:00. Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει τη Δευτέρα (9/6) από τις 16:00 έως τις 23:00.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



