Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου
Τι ανέφερε ο ίδιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/6) στη Θεσσαλονίκη, στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια, με αποτέλεσμα να σπάει η τζαμαρία στην είσοδο της πολυκατοικίας, χωρίς να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης κάποια οργάνωση.
«Έχουν ξανάρθει σπίτι μου, αλλά με μπογιές, όπως και στο γραφείο πολλές φορές. Άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο γύρω στις 4, αλλά φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο υγραέριο σε μια απόσταση από εδώ. Μετά με ειδοποίησε ο αστυνομικός μου και η αντιτρομοκρατική ότι ήταν στην πολυκατοικία που ζω. Αν κάποιος κατέβαινε ή ανέβαινε θα μπορούσαμε να έχουμε τραυματισμό. Στεναχωριέμαι για τους ανθρώπους της πολυκατοικίας και την οικογένειά μου», υπογράμμισε ο Στράτος Σιμόπουλος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.
«Πήρα την οικογένειά μου και ειδοποίησα να μην ανησυχούν. Στο σπίτι μου έχουν ρίξει μπογιές, ενώ στο γραφείο μου πολλές φορές. Το συνδυάζω με όσα κάνει η κυβέρνηση για τη φύλαξη των πανεπιστημίων, τα οποία στηρίζω απόλυτα και δημόσια. Δεν πτοούμαι», επισήμανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ.
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 3 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




