Εύβοια: Στην εντατική 40χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
Το δάγκωμα της οχιάς του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, καθιστώντας την κατάστασή του κρίσιμη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 40χρονος άνδρας από την περιοχή Βρυσάκια του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια βιώνει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αφού δέχθηκε δάγκωμα από οχιά κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, ο άνδρας εργαζόταν σε χωράφι όταν ξαφνικά δαγκώθηκε από το δηλητηριώδες φίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε προστατευτικά γάντια, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον τραυματισμό. Ο 40χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το δάγκωμα της οχιάς του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, καθιστώντας την κατάστασή του κρίσιμη.
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



