Εικόνες ντροπής στο Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός 5χρονου από συμμαθητές του
Η μητέρα του θα κάνει καταγγελία για το περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου, καθώς μια μητέρα κατήγγειλε ότι ο 5χρονος γιος της ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου.
Σύμφωνα με τη μητέρα, το παιδί της φέρει εμφανείς αμυχές στο μέτωπο και σε άλλα σημεία του προσώπου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δέχτηκε επίθεση από πολλούς συμμαθητές του, οι οποίοι φέρονται να του ζήτησαν να βγάλει τα ρούχα του.
Η μητέρα ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου στις 11 το πρωί και όταν έφτασε, ο γιος της ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρει το sidinisi.gr. Μάλιστα, κάποια παιδιά της υπέδειξαν έναν μαθητή, ο οποίος παρέμενε σιωπηλός με κατεβασμένο το κεφάλι.
Επιπλέον, η μητέρα του παιδιού έχει αποστείλει φωτογραφικό υλικό στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θέλοντας να καταθέσει επίσημη καταγγελία για τον ξυλοδαρμό, θέτοντας ερωτήματα για την επάρκεια της επίβλεψης από τους παιδαγωγούς στον προαύλιο χώρο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας, ακόμα και σε τόσο μικρές ηλικίες.
Ο Τραμπ «θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες» αν θα επιτεθεί στο Ιράν
Κανένα παιδί δεν πρέπει να πεινάει: «Τρώμε άμμο αντί για ψωμί» - Η σπαρακτική φωνή ενός αγοριού στη Γάζα
Η Λιβύη καταγγέλλει «παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της» νότια της Κρήτης - Η απάντηση της Ελλάδας
Μια πραγματική ηρωίδα: Κέρδισε τον υπερμαραθώνιο ενώ θήλαζε το μωρό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr