Θεσσαλονίκη: Άνδρας απεγκλωβίστηκε από φρεάτιο - Τον ανακάλυψαν δυο μέρες μετά
Τέσσερις ώρες προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου άνδρας βρέθηκε μετά από δυο ημέρες εγκλωβισμένος σε φρεάτιο στην περιοχή Κορώνεια του δήμου Λαγκαδά. Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική που διήρκησε τέσσερις ώρες.
Τον άκουσαν παιδιά
Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, ο 54χρονος φαίνεται να εγλωβίστηκε κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες στο φρεάτιο από που μπήκε από μια τρύπα κάτω από τη γέφυρα. Τις φωνές του άκουσαν δυο ημέρες μετά παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή και κάλεσαν τους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν τις αρχές.
Μετά τον απεγκλωβισμό του ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ είχε τις αισθήσεις του ενώ φαίνεται ότι είναι καλά στην υγεία του.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνώνται.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



