Λαύριο: Σκύλος δάγκωσε παιδάκι 2,5 ετών - Το σοκαριστικό βίντεο
Το αγοράκι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Λαύριο, εκεί όπου σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε αγοράκι μόλις 2,5 ετών.
Σύμφωνα με τον Alpha, το αγοράκι πλησίασε τον σκύλο για να τον χαϊδέψει, ωστόσο το ζώο επιτέθηκε και δάγκωσε το παιδί στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς το σοβαρά.
Άμεσα, ο μικρός διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Λαυρίου και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.
«Το παιδί είχε τραύματα, ένα στο κεφάλι, ένα κάτω από το σαγόνι, ένα στο μάγουλο τα οποία ήταν και τα τρία πολύ βαθιά, και λόγω ότι ήταν δάγκωμα από σκύλο και δεν έπαιρνε ράμματα λόγω φόβο μόλυνσης του κάνανε επέμβαση, έκανε δηλαδή κανονικό χειρουργείο», ανέφερε η μητέρα του αγοριού.
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη 16χρονη που μαχαίρωσε τη συμμαθήτριά της στην Κυψέλη
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



