Πέταξαν μολότοφ σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη
Τα κίνητρα αποδίδονται σε προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να κάψει κομμωτήριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι επιχείρησε ένας 22χρονος, όταν, μαζί με συνεργό του, πέταξαν δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, τύπου μολότοφ, στο εσωτερικό του καταστήματος, οι οποίοι, όμως, δεν εξερράγησαν.
Ο 22χρονος, ο οποίος είναι υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη, με τα κίνητρα της πράξης να αποδίδονται σε προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε κατά την τέλεση της πράξης, όπως επίσης ένας σφυρί που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε για τη θραύση της κρυστάλλινης τζαμαρίας της επιχείρησης, μέσω της οποίας οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ, αλλά και κομμάτια πανιού για την κατασκευή των αυτοσχέδιων μηχανισμών.
Εις βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών.
Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
«Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



