Συγκέντρωση για το ναυάγιο της Πύλου με σημαίες του Ιράν και συνθήματα κατά του Ισραήλ
Δύο χρόνια μετά το φονικότερο ναυάγιο στη μεταπολεμική Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από το ναυάγιο στην Πύλο, το οποίο είναι το πιο πολύνεκρο στην μεταπολεμική Ελλάδα και ένα από τα τραγικότερα των τελευταίων δεκαετιών στην Ευρώπη.
Στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/6) συγκέντρωση και πορεία για τα δύο χρόνια από το ναυάγιο της Πύλου, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών».
Μάλιστα, στο επίκεντρο ήταν και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με πολλούς να κρατούν σημαίες της Ισλαμικής Δημοκρατίας στα χέρια τους.
Επιπλέον, ακούστηκαν και συνθήματα κατά του Ισραήλ, με το μήνυμα «δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» να δονεί την ατμόσφαιρα.
Διαβάστε ακόμη
Πώς εξευτελίστηκαν χιλιάδες Ιταλοί που πήραν μέρος στη Μάχη της Κρήτης – Μια πτυχή της Ιστορίας που έχει ξεχαστεί
Χωρίς εργαζόμενους ξεκίνησε η τουριστικό σεζόν στη Χαλκιδική - «Επίδομα εργασίας» ζητούν οι εργοδότες
Ποια «μηνύματα» παίρνει η κυβέρνηση από τις δημοσκοπήσεις - Πόσο αλλάζουν τα νέα κόμματα το τοπίο
Νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν: Επιμένει στις «κόκκινες γραμμές» η Ουάσινγκτον - «Αγκάθι» τα πυρηνικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




