Εκδόθηκαν στην Ελλάδα οι Τούρκοι που κατηγορούνται για τους πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ
Στην Ελλάδα εκδόθηκαν οι δύο Τούρκοι, που είχαν συλληφθεί στη Βουλγαρία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Ελλάδα εκδόθηκαν οι δύο Τούρκοι, που είχαν συλληφθεί στη Βουλγαρία κατηγορούμενοι για εμπλοκή στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ, τον προηγούμενο μήνα, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Είχαν συλληφθεί λίγες μέρες μετά το επεισόδιο στη βουλγαρική πόλη Σβίλενγκραντ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, όπου είχαν διαφύγει. Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή τους στην χώρα μας και τις τελευταίες ώρες Βούλγαροι αστυνομικοί τούς παρέδωσαν σε Έλληνες συναδέλφους τους, στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο Τούρκοι, 23 και 43 ετών, που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις, αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, προκειμένου για να απολογηθούν στην 5η τακτική ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.
Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 49χρονου συμπατριώτη τους και βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση - οδηγού του τζιπ που άνοιξε πυρ - στο χωριό Κάτω Βυρσίνη, στην ορεινή Ροδόπη. Απολογήθηκε ήδη και αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.
Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ενήργησε υπό το βάρος φόβου και πανικού, θεωρώντας ότι απειλείται, όπως είπε, από ανθρώπους που συνδέονται με τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας του. «Σε καμία περίπτωση δεν θα ενεργούσα έτσι, εάν γνώριζα ότι ήταν άνθρωποι της ΕΥΠ», απολογήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



